Nedtur etter mandagens fest på Wall Street

Mange av investorene på Wall Street velger å ta gevinst etter gårsdagens enorme oppgang. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

To brasilianske tradere - Foto: AP
Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. Tre minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 1,50 prosent og står i 1.532,38 poeng mens Dow Jones står i 7.686,01 poeng etter en nedgang på 1,16 prosent.Utviklingen kan du følge her.Mandag gikk Dow Jones opp 6,8 prosent til 7.775,86 poeng (497 poeng), mens Nasdaq gikk opp 6,8 prosent til 1.555,77 poeng. S&P 500 kunne vise til en oppgang på 7,1 prosent til 822,92 poeng.Investorene håper at Obama-administrasjonens plan om å kvitte seg med "giftige" verdipapirer vil føre til vekst. Finansminister Timothy Geithner presenterte mandag den lenge varslede planen for å få USAs banker på beina. Han vil bruke milliarder av dollar på å gi private investorer lån til lav rente slik at de kan kjøpe opp de såkalte råtne lånene som bankene sliter med.

Nyheter
Børs