- Norske kroner er foretrukket over dollar

Analytiker trekker frem kroner og tre andre valutaer som foretrukket over dollar.

Børs

- Australske dollar, euro, new zealandsk dollar og kroner er fortsatt fortrukket over dollaren, mens pundet blir støttet av et sterkere teknisk bilde, på tross av den ferske risikoen for nasjonalisering (som statlig forsikring av Barclays). Denne ukens melding fra Federal Reserve kan fortsette å støtte opp markedspsykologien, skriver sjefstrategen Ashraf Laidi ved CMC Markets i London i en rapport.Her kan du se alle finansielle begiveneheter frem i tid, med forventninger Kronen styrker seg tirsdag morgen, spesielt mot japanske yen og sveitsiske franc. De nivåene vi har sett de siste 24 timene er det sterkeste mot sveitsiske franc og japanske yen siden november 2008.De siste kryssene:USDNOK: 6,80 EURNOK: 8,83 GBPNOK: 9,54 CHFNOK: 5,73 JPYNOK: 0,068Følg valuta i sanntid her

Nyheter
Børs