Ny storbank med solid 2009-start

Først kom Citigroup, deretter fulgte Bank of America, Barclays og Deutsche Bank. Nå melder en femte storbank at deres 2009-start har vært solid.

Standard Chartered - Foto: CC
Børs

Standard Chartered har hatt en solid start på de to første månedene i 2009, i likhet med Citigroup, Barclays, Deutsche Bank og Bank of America.Det uttalte konsernsjef Peter Sands i Hong Kong tirsdag, ifølge Bloomberg.Banken har dermed ingen planer om å kutte stillinger og vil fokusere på organisk vekst fremover, i tillegg til diverse oppkjøp.- Uttalelsene fra konsernsjefen viser at situasjonen har stabilisert seg. Dette kan redusere bekymringene om at verdier i fremvoksende økonomier vil falle betydelig, sa analytiker Lee Yukkei i Core Pacific-Yamaichi International til Bloomberg News tirsdag.

Nyheter
Børs