Oppvask på Oslo Børs

Investorene på Oslo Børs pyntet seg til fest, men bare oppvasken gjensto.

Børs

Mange investorer øynet håp om en ny knalldag på børsen i kjølvannet av mandagens rally i USA, hvor de viktigste indeksene steg rundt syv prosent. Tokyo-børsen steg 3,3 prosent til det høyeste nivået på to og en halv måned. Det åpnet riktignok opp, men utslagene var ikke enorme. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 1,2 prosent til 229,74.Oljeprisen faller tilbake. Nå går Brent mai-olje for 52,96 dollar fatet, ned én prosent. Børsens desidert tyngste selskap, StatoilHydro, er ned 1,9 prosent til 123,10 kroner.Norsk Hydro faller 2,5 prosent til 25,10 kroner. DnB NOR Markets oppgraderer aksjen fra hold til kjøp.Telenor er ned 2,8 prosent til 36,60 kroner på økt usikkerhet rundt den pågående situasjonen i Russland. Telenors begjæring om å utsette iverksettelsen av dommen fra en sibirsk domstol er forkastet.BW Gas faller 6,3 prosent til 18 kroner. Nordea Markets anbefaler salg av aksjen og spår kursras.Sparebanken Øst, Scandinavian Clinical Nutrition, SAS og Simrad Optronics topper taperlisten med minus 6,6 til 11,9 prosent.Blant de mest omsatte aksjene finner vi bare en vinner. Orkla er opp fattige 0,2 prosent til 46,35 kroner.Syv aksjer stiger minst 10 prosent. Det er Eitzen Chemical, Camillio Eitzen, Tandberg Storage, Oceanteam, Diagenic, Petroprod og Tandberg Data. Førstnevnte stiger 21,1 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 2,1 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs