Rally på Wall Street

Investorene på Wall Street gleder seg over en meget sterk børsutvikling. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her. (Oppdatert)

To glade tradere på Wall Street - Foto: AP
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 1,94 prosent og står i 1.485,48 poeng mens Dow Jones står i 7.426,84 poeng etter en oppgang på 2,04 prosent.Oppdatert klokken 16.14: Nasdaq-indeksen har nå gått opp 3,52 prosent og står i 1.508,59 poeng mens Dow Jones står i 7.562,80 poeng etter en oppgang på 3,91 prosent.Utviklingen kan du følge her.Den amerikanske finansministeren Tim Geithner offentliggjør i dag detaljene i planen om å avlaste bankene for de såkalte giftige verdipapirene de sitter med. Myndighetene vil bruke inntil en billion dollar på kjøpene, hvorav 75-100 milliarder skal komme fra det såkalte TARP-fondet.

Nyheter
Børs