REC faller på positiv Oslo Børs

Investorene på Oslo Børs kan glede seg over en positiv åpning, men REC faller etter en nedgradering. (Oppdatert 09:20)

Foto: Finansavisen
Børs

Oslo Børs har åpnet opp i kjølvannet av kraftig oppgang i USA tirsdag kveld og oppgang i Asia i morges . Etter 20 minutters handel er hovedindeksen opp 0,7 prosent til 217,75. Også ellers i Europa stiger børsene, mens amerikanske futures faller svakt.Oljeprisen steg kraftig tirsdag kveld, men er på vei ned igjen i dag. Da børsen stengte var prisen for Brent mai-olje 47,05 dollar fatet, mens dagens pris er 47,55 dollar per fat. StatoilHydro stiger 0,6 prosent til 118,60 kroner.Fred. Olsen Production, Navamedic, PetroProd og Tandberg Data er best med en oppgang på 10 til 12 prosent.Golden Ocean løftes 4,4 prosent. SAS åpnet opp over 10 prosent, men nøyer seg nå med en oppgang på 1,3 prosent.REC faller 5,7 prosent til 44,75 kroner etter en nedgradering fra Goldman Sach s.Seismikkselskapet RXT stiger 6,3 prosent etter at det ble kjent hvem som har kjøpt seg kraftig opp i selskapet. RXT har også kommet med emisjonsnytt.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for rundt 300 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs