Rødt på børsene i Europa

Tirsdagen endte i rødt på de viktigste børsene i Europa.

Foto: HegnarOnline
Børs

Tirsdagen endte i rødt på børsene i Europa. I Tyskland har DAX-indeksen falt 1,40 prosent, den franske CAC 40-indeksen er ned 0,87 prosent mens FTSE 100-indeksen i UK har falt 0,18 prosent.Tidligere i dag ble det kjent at den tyske ZEW-indeksen gikk fra minus 5,8 i februar til minus 3,5 i mars. Analytikerstanden ventet at indeksen skulle ende på minus 8,0. Ifølge TDN indikeres det at bunnen i resesjonen trolig nås i sommer.De siste dagers optimisme skyldes positive uttalelser fra Citigroup, Bank of America og JPMorgan Chase & Co, hvor ledelsen hevder at de har tjent penger de to første månedene i 2009.- Det er for tidlig å si at det er håndfaste bevis på forbedringer. Det er ingen grunn til å tro på en bærekraftig oppgang. Det økonomiske landskapet er fortsatt utfordrende, sier Chicuong Dang, analytiker i KBL Richelieu Gestion i Paris, til Bloomberg.Slik gikk det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.

Nyheter
Børs