- Short-salg er alt for risky

Forvalter Peter Warren advarer alle de som tror de kan gjøre kjappe penger på å gå short. - Vi befinner oss i en fase hvor de store overraskelsene sannsynligvis vil være til oppsiden, sier han.

Peter Warren - Foto: Finansavisen
Børs

Forvalter Peter Warren syns fremdeles at det å gå short er for risikabelt. I et intervju med Finansavisen 5. mars i år uttalte han at, dersom man har råd, er det nå for sent å selge aksjer og for risikabelt å gå short.I siste utgave av sin finansblogg utdyper han dette synet.- Poenget mitt med forsiktigheten mot short salg var nettopp at vi befinner oss i en fase av nedgangen hvor de store overraskelsene sannsynligvis vil være til oppsiden. Dette grunnet at pessimismen allerede er så stor og at "overraskelser" derfor vil være av positiv art. Det er således tryggere å bruke opsjoner hvis man skal gå short eller i det minste vente til en korreksjon har lettet litt på markedstrykket, skriver Warren.Les hele Warrens innlegg på hans finansblogg her!

Nyheter
Børs