- Situasjonen nå er langt mer normal

Storeier og konsernsjef i BWG Homes, Lars Nilsen, ser lys i enden av tunellen. - Det er en bevegelse innenfor markedet som ikke eksisterte for noen måneder siden, sier han.

Lars Nilsen i BWG Homes sammen med kona Janne Nilsen ved børsnoteringen - Foto: Scanpix
Børs

Storeier og konsernsjef i BWG Homes, Lars Nilsen, ser lys i enden av tunellen, og mener situasjonen for selskapet hans er langt mer normal enn for et knapt halvår siden.- Det er en bevegelse innenfor markedet som ikke eksisterte for noen måneder siden. Vi som bygger nytt er avhengig av at bruktmarkedet fungerer, påpeker Nilsen til dn tirsdag.For nå tror BWG-Nilsen at mye av frykten har lagt seg.- Verden kommer til å bestå. Vi går ikke under. Jeg tror at en rekke av oppsigelsene er unnagjort blant de som var redde for å miste jobben. De som har jobb i dag, føler seg vesentlig sikrere enn for fire måneder siden, sier Nilsen.

Nyheter
Børs