Slik kan du sikre deg super-avkastning

Analytiker forklarer deg hvordan du skaffer deg super-avkastning ved å tenke litt annerledes i dagens marked.

Foto: Scanpix
Børs

Dersom tallknuserne hos Arctic Securities har regnet riktig er det gode grunner for å revurdere sin karriere som aksjespekulant. I dagens marked er gjelden like interessant, skriver Finansavisen tirsdag.Kredittanalytiker Henrik Emil Høyerholt i Arctic Securities har regnet seg frem til at det er 90 prosent større sannsynlighet for at man får høyere avkastning ved å kjøpe Skeie Drillings obligasjonsgjeld enn ved å kjøpe de samme aksjene.Arctic Securities har plukket frem riggselskapet Skeie Drilling som et mulig investeringscase.- Vår modell for tilbakebetalingsgraden av lånet tilsier at hver av Skeie-riggene har en verdi på 300-325 millioner dollar. Dette gir en verdi på obligasjonene på 45 - 55 prosent av pålydende, noe som er vesentlig høyere enn 20 - 25 prosent som indikeres i markedet, sier han.Les mer om denne investeringsmuligheten i dagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Børs