Slik kunne AIG-rotet begynne

Slik ble det til - det juridiske smutthullet som tillot AIG å utbetale omfattende bonuser til sine ansatte.

Foto: Scanpix
Børs

Senator Chris Dodd innrømmer at han var ansvarlig for det juridiske smutthullet som tillot AIG å utbetale omfattende bonuser til sine ansatte.Se tv-innslag fra USA der folks reaksjoner på AIG-bonusene er sterkeDenne uken kom det fram at American International Group (AIG) har utbetalt 165 millioner dollar i bonuser samtidig som forsikringsselskapet er avhengig av statlig hjelp for å overleve.Lederen av Senatets bankkomité, demokraten Chris Dodd, innrømmet onsdag at han er ansvarlig for regelverket som ble nedfelt i forbindelse med den statlige redningspakken til AIG.- Avtaleteksten som hadde med bonusutbetalinger å gjøre ble vedtatt enstemmig av Senatet, påpekte Dodd overfor CNN.

Nyheter
Børs