- Snart aktuelt med aksje-kjøp igjen

- Vi nærmer oss nå en situasjon der det igjen kan bli aktuelt å kjøpe aksjer, sier aksje-redaktør. Her ser du hvilke investeringer han mener du bør gjøre.

Foto: Scanpix
Børs

Redaktør for den svenske publikasjonen Börsveckan, Lars Frick, mener nå at man nærmer seg en sitausjon der man igjen kan begynne å kjøpe aksjer.- De mest utbombede aksjene kan nok ennå være veldig volatile og egner seg nok best som spekulative og kortsiktige kjøp. Men de selskapene som ikke har falt så alt for mye og som har relativt sunn økonomi, kan nå være interessante som mer langsiktige investeringer, skriver Frick.Han mener også at litt mer risikofylte investeringer i sektorer som man forventer at situasjonen skal snu, som for eksempel råvare-sektoren, kan være aktuelle.

Nyheter
Børs