Stalltips fra analytiker

Analytiker Einar Kilde Evensen tror REC kommer med melding 30. eller 31. mars. Det er stalltipset.

Foto: Scanpix
Børs

RECs målsetning om å starte opp produksjonen på silisiumfabrikken i Moses Lake i løpet av mars måned, står fortsatt ved lag, sier konsernsjef Erik Thorsen.- Ja, inntil vi har sagt noe annerledes, så gjelder den målsetningen vi allerede har gitt uttrykk for, slår Thorsen fast overfor Reuters.Opprinnelig var planen at fabrikken skulle startes opp i siste kvartal i 2008, men prosjektet er blitt utsatt flere ganger.- Vi har sagt at vi har som mål å starte fabrikken i annen halvdel av mars, så det er naturlig at vi vil gi en status på dette før mars har gått ut, sier Thorsen.Analytiker Einar Kilde Evensen i DnB NOR Markets venter ikke at det kommer noen nyheter før helt i slutten av måneden.- (...) Mitt stalltips er at man må følge med rundt den 30. eller den 31, sier analytikeren til Reuters.- Det er utrolig viktig for REC å få denne fabrikken i gang, selv om det aller viktigste er at teknologien fungerer, sier Kilde Evensen.REC-aksjen faller 1,3 prosent til 46,55 kroner.

Nyheter
Børs