Superoptimisten spår børsoppgang

- Hjulene begynner å rulle igjen. Det ser avgjort bedre ut nå, sier den evige optimist, Jan Eiler Fleischer

Jan Eiler Fleischer - Foto: Finansavisen
Børs

Ex-forvalter og investor Jan Eiler Fleischer skal være i ferd med å få godfølelsen tilbake, skal vi tro Finansavisen.- Hjulene begynner å rulle igjen. Det ser avgjort bedre ut nå, sier han til avisen.- Jeg begynner definitivt å få en bedre følelse i kroppen og jeg er blitt litt lettere til sinns. Det er mulig at noe av dette skyldes det fine været, men det har også skjedd positive ting i aksjemarkedet som gir grunn til optimisme. Det ser ut som om det løsner bitte, litte grann nå, sier den tidligere fondsforvalteren.Han slår fast at det er New York som er motoren i markedet.Fleischer har mest tro på selskaper innen olje, rigg og supply.

Nyheter
Børs