Thon: - Jeg er voldsomt lettet

Eiendomsinvestor Olav Thon puster nå lettet ut over at politiet har pågrepet en mann 40-årene i forbindelse med brannen i Urtegata.

Olav Thon - Foto: Scanpix
Børs

Eiendomsinvestor Olav Thon puster nå lettet ut over at politiet har pågrepet en mann 40-årene i forbindelse med brannen i Urtegata.- Jeg har ikke kunnet forstå noe annet enn at denne brannen måtte være påsatt. Jeg er voldsomt lettet over at politiet nå har siktet en mann, sier Thon til Aftenposten onsdag.Nå ser den kjente investoren frem til å putte det hele bak seg.- Jeg vet ikke noe mer om hva politiet har funnet ut, men håper inderlig at de nå har tatt rette mann. Dette ser jeg frem til å få vite mer om når de legger frem bevisene, sier Thon.Det var natt til 13. desember i fjor at det begynte å brenne i en av Thons gårder på Grønland. Mannen som nå er tatt er siktet for mordbrann. Politiet avhører nå den siktede, og han vil bli fremstilt for varetektsfengsling en av de nærmeste dagene.

Nyheter
Børs