- Ualminnelig billig børslokomotiv

Meglerhus mener REC er ualminnelig billig.

Børs

Orion Securities mener kortsiktig usikkerhet rundt REC mer enn utlignes av lav vurdering- REC har gjort det svakere enn markedet helt siden ledelsen slapp emisjonsspøkelset ut av skapet i midten av februar. På dagens nivå heller vi imidlertid mot at aksjen er et godt kjøp, i alle fall om man har på seg de lange brillene, skriver Orion i en oppdatering.Orion mener en P/E på 8,3 for inneværende år, fallende til 4,9 neste år, er ualminnelig lavt for et børslokomotiv med en sterk global markedsposisjon innenfor en vekstbransje.- Med dagens lave verdsettelse mener vi markedet har gått langt nok i å prise inn emisjonsrisikoen, skriver meglerhuset.- Selv om både emisjonsrisikoen og Moses Lake-oppdateringen representerer kortsiktige usikkerhetsfaktorer, mener vi dette mer enn veies opp av en attraktiv vurdering i det lange perspektivet. Vi lander derfor på en kjøpsanbefaling på REC, er konklusjonen fra Orion.I ettermiddag handles REC for 47,75 kroner, ned 0,1 prosent.

Nyheter
Børs