Ukens 19 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Magne Naustvik, Nordea Markets Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets (tidligere Glitnir Securities), Gambak-forvalter Albert Collett, aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 19 aksjer.Alle utenom Karstensen er enige om Fred. Olsen Energy og StatoilHydro. Ellers er Karstensen enig med Naustvik om Det norske og Subsea 7 og med Jonassen om Telenor.Dette er de 19 aksjene de fire satser på denne uken: Det norskeFred. Olsen EnergyStatoilHydroVeidekkePronova BiopharmaNorsk HydroSubsea 7Kongsberg GruppenSparebank 1 SMNPGSTelenorOperaAcergyCermaqAker SolutionsData ResponsYaraSeadrillProsafeNaustvik er best så langt i år, med en avkastning på minus 5,8 prosent. Nærmest følger Collett med minus 6,1 prosent, mens Jonassen og Karstensen er ned hhv. 9,5 og 14,8 prosent.Jonassens portefølje består av Acergy, Aker Solutions, Cermaq, Fred. Olsen Energy, StatoilHydro og Telenor.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs