Ukens 20 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 20 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Magne Naustvik, Nordea Markets Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets (tidligere Glitnir Securities), Gambak-forvalter Albert Collett, aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 20 aksjer.Alle utenom Karstensen er enige om Fred. Olsen Energy og StatoilHydro. Ellers er Karstensen enig med Naustvik om Det norske og med Jonassen om Telenor.Dette er de 20 aksjene de fire satser på denne uken: Det norskeFred. Olsen EnergyStatoilHydroVeidekkePronova BiopharmaNorsk HydroTandbergKongsberg GruppenSparebank 1 SMNSubsea 7PGSTelenorOperaAcergyCermaqAker SolutionsData ResponsYaraSeadrillProsafeNaustvik er best så langt i år, med en avkastning på minus 8,7 prosent. Nærmest følger Collett med minus 11,0 prosent, mens Jonassen og Karstensen er ned hhv. 15,1 og 19,3 prosent.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs