Verktøy enhver investor bør kjenne til

HegnarOnline tilbyr en rekke tjenester.

Børs

HegnarOnline er primært en nyhetsside. Vi bringer nyhetene raskt og med grundige analyser, men det er mye mer til vår side enn leserne kanskje kjenner til. Her er noen skjulte skatter:Valuta HegnarOnline bringer leserne i samarbeid med SaxxoBank Norges eneste valutaoversikt i sanntid. Besøker du vår valutaside, kan du følge USDNOK, EURNOK, GBPNOK, SEKNOK, DKKNOK, CHFNOK, JPYNOK,CADNOK og en rekke andre kryss. I tillegg til denne livetjenesten tilbyr vi en rekke valutacharts, der du får en utvidet historikk på de forskjellige valutaene.Trykker du på den lille tegnestiften på chartet, frigjør du dette fra siden. Det er da du har mulighet til å virkelig benytte deg av tjenesten. Du kan da maksimere vinduet til hele skjermen, og ved å endret "Time Scale" kan du se tilbake til 1970-tallet for noen av valutaene. På time-scale velger du hvor lang tidsperiode en av linjene tilsvarer. Utgangspunktet er én linje = 1 time. Det er også mange andre funksjoner du kan benytte deg av for blant annet teknisk analyse.Aksjer På HegnarOnlines oversikt over dagens vinnere, tapere og Hovedindeksen er det mulig for deg å følge alle aksjene på Oslo Børs, og på en rekke børser rundt om i verden. Hovedindeksen er i sanntid, så det tallet du ser der har ingen forsinkelse. Kursene er forsinket med 15 minutter.Market watch Vår kanskje nyeste tjeneste, Market watch , lar deg følge ander deler av verdens finansmarkeder. Alt på to sider. Du kan her følge alle valutaene, indeksene, råvarer, internasjonale nyheter 24 timer i døgnet og valutanyheter.I tillegg tilbyr en finansiell kalender som ikke kan matches i Norge. Alle verdens viktigste finansielle begivenheter kan du følge her. Her tilbys tallene, sammenlignbare tall og forventningene til alle verdens viktigste makrotall, samt en forklaring på betydningen av tallet.Du har også oversikt over helligdager og hva styringsrenter er verden rundt. I tillegg har du en oversikt over kvartalsresultater og forventninger til selskaper verden rundt under "earnings calendar", samt mulighet til å følge utbetaling av utbytte, samt aksjesplitter.Andre tjenester Du kan til og med bestille flybilletter, leiebil og hotell på HegnarOnline. Tjenesten finnes i reisesøk under "Reise og livsstil".

Nyheter
Børs