- Vi har en klar kjøpsanbefaling på aksjen

Aksjen har falt stygt det siste året, men løftet seg noe siste måneden. Nå er det duket for mer oppgang for Goodtech, spår meglerhus.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Orion Securities mener Goodtech-aksjen kan være et godt kjøp fremover.- På tross av at Goodtech leverte 22% omsetningsvekst i fjor mens den underliggende inntjeningen var nokså uendret, har aksjen falt tungt på børsen. På dagens nivå mener vi imidlertid at nedsiden er tatt ut. I følge våre estimater som legger til grunn en flat omsetningsutvikling i år, handles aksjen til en P/E på 10,5, skriver meglerhuset i en analyse tirsdag.Orion karakteriserer selskapet som attraktivt. Goodtech regnes i tillegg å ha en sterk balanse med netto rentebærende kontanter tilsvarende ¼ av børsverdien.- Historisk har selskapet levert den attraktive miksturen av sterk vekst og god lønnsomhet. Vi lander derfor på en klar kjøpsanbefaling og ser stor langsiktig oppside, skriver Orion.Goodtech er tirsdag ned 2,58 prosent til 1,89 kroner.

Nyheter
Børs