- Vi har sett bunnen allerede

- Markedsadferden nå ligger under psykologenes arbeidsfelt, sier adm. direktør i Holberg Fondene. Han mener vi har sett bunnen allerede.

To glade tradere på Wall Street - Foto: AP
Børs

- Markedet preges fortsatt av betydelig usikkerhet, og det er ingen tvil om at vi er inne i et territorium som vi har lite erfaring med, sier Egil Herman Sjursen, adm. direktør i Holberg Fondene, til Finansavisen tirsdag.Han mener markedsadferden nå ligger under psykologenes arbeidsfelt, og at det tas mange irrasjonelle beslutninger for tiden, men at bunnen allerede er nådd.- Vi er ikke fremmed for et ytterligere fall under 200, men når det er sagt har det dannet seg bunn. For hver gang markedet spretter opp igjen bygges det et sterkere og sterkere fundament for fremtidig oppgang, sier Sjursen.Tirsdagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar er analysesjef i Handelsbanken Capital Markets, Håvard Nesheim.

Nyheter
Børs