- Vi skal opp ti prosent til

Storbank åpner for mer oppgang etter strålende børsdager i det siste. Men ikke alle er like positive. - Dette rallyet er snart ferdig, sier en analytiker.

To glade tradere på Wall Street - Foto: AP
Børs

Sjefanalytiker Allan von Mehren i Danske Bank har virkelig fått børstroen tilbake etter kruttsterke dager på Wall Street i det siste, skriver Finansavisen tirsdag.Nå tror han at S&P 500-indeksen skal opp til 825-850 poeng på kort sikt. Til sammenligning beveget indeksen i går ettermiddag rundt 797 poeng.Men ikke alle er like positive som den danske banken. Analysesjef Kim Evjenth i Argo Securities heller kaldt vann i blodet på dem som tror oppturen nå kommer til å vare.- Jeg tror vi allerede har hatt et bear market rally, børsene har allerede steget 10 til 15 prosent fra bunnen. Så Oslo Børs kan kanskje gå fem prosent til, sier han.

Nyheter
Børs