Vil Oslo Børs stige 100 prosent?

-Bildet er ganske trist, men det meste er diskontert i dagens børsbilde, sier Holberg-forvalter Hogne Tyssøy.

Børs

Porteføljeforvalter Hogne Tyssøy i Holberg Fondene sier til TDN Finans at den seneste perioden vi har vært igjennom på Oslo Børs har vært helt ekstrem. Han mener det er vanskelig å si noe om fremtiden ettersom flere av de store finansielle aktørene ennå ikke er på "trygg grunn".I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 221,97 poeng, opp 4,51 prosent.-Det er priset inn veldig lave forventninger til fremtiden i det norske aksjemarkedet. Bildet er ganske trist, men det meste er diskontert i dagens børsbilde, sier Tyssøy.Forvalteren slår fast at Oslo Børs er priset nær pris/bok 1,0 Han mener det sier noe om potensialet i aksjemarkedet når forholdet normalt pleier å ligge mellom 1,5 og 2.Se dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV klokken 16.05. Hogne Tyssøy er dagens gjest.

Nyheter
Børs