60 mister jobben i Aker Solution

Det går mot store nedskjæringer i Aker Solution sin fabrikk på Tranby.

Kjell Inge Røkke
Børs

Kommunikasjonssjef Endre Johansen i Aker Solution avviser derimot at nedbemanningene har sammenheng med bråket rundt salget av fem selskaper fra Aker ASA til Aker Solution AS.- Alle vet at oljebransjen er berørt, og da skjønner man at det er nødvendig å ta noen grep, sier Johansen til Drammens Tidende.Siden i fjor høst har bedriften på Tranby jobbet med en intern omorganisering, og den nye organisasjonen blir, ifølge Johansen, mindre kompleks enn den er i dag. Dessuten mener han det er nødvendig å tilpasse seg den nye markedssituasjonen. (©NTB)Se også:Kjell Inge Røkke tok tidligere i dag et kraftig oppgjør med politikere, journalister og aktører i næringslivet. Se opptaket av Røkke her

Nyheter
Børs