- Å kjøpe aksjer nå er en god deal

- Om tre og fire år vil man si at aksjene man kjøpte i 2009 var gode kjøp, sier aksjestrateg Peter Hermanrud.

Publisert 2. april 2009 kl. 07.28
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Sjefstrateg Peter Hermanrud - Foto: Finansavisen
- Om tre og fire år vil man si at aksjene man kjøpte i 2009 var gode kjøp, sa aksjestrateg Peter Hermanrud i First Securities under meglerhusets Energy Summit i går, skriver Finansavisen torsdag.Strategen innrømmer at økonomien vil se fæl ut i år, og ikke være så mye bedre neste år heller.- Det er 50 prosent sannsynlighet for at vi skal ned til en ny bunn, sier han.Men på litt lengre sikt er Hermanrud langt mer positiv.- Markedet har diskontert et mye større fall i inntjeningen enn analytikerne. Inntjeningen vil falle med det meste på 35 år. Men markedet er ned med det, sier han.