- Aksje-floppen er dagens aller beste kjøp

Aksjen har falt nærmere 90 prosent det siste året, men analysehus mener likevel den er dagens desidert beste kjøp. - Teknisk er aksjen i en stigende trend, heter det.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP
Børs

Analysehuset Investtech mener Funcom-aksjen er dagens desidert beste kjøp.I en ferske analyse som Stocklink refererer til onsdag, skriver Investtech at aksjen viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen- Aksjen tester støtten ved ca 4,40 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Funcom er onsdag opp 1,49 prosent til 4,77 kroner.

Nyheter
Børs