Aksjene faller på Wall Street

Elendige kvartalstall sørger i dag for bekymringer på Wall Street. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. Et minutt etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,95 prosent og står i 1.628,21 poeng mens Dow Jones står i 7.926,71 poeng etter en nedgang på 0,54 prosent.Utviklingen kan du følge her.Morgan Stanley melder onsdag at de har levert et resultat per aksje fra videreført virksomhet på minus 0,57 dollar i regnskapsmessig første kvartal 2009. Fasit for tilsvarende periode i fjor var på 1,26 dollar. Ifølge Bloomberg var det ventet en EPS på minus 0,08 dollar.Omsetningen landet på tre milliarder dollar, noe som tilsvarer en nedgang på 62 prosent sammenlignet med samme periode året før.

Nyheter
Børs