Aksjene markert ned i Asia

Aksjemarkedene i Asia faller etter skuffende kvartalstall fra Alcoa.

Børsen i Tokyo. Foto: AP
Børs

Nikkei-indeksen i Tokyo er ned 2,73 prosent, Hang Seng i Hong Kong er ned 4,08 prosent, mens CSI 300 i Shanghai er ned 2 prosent.Her kan du følge utviklingen mot stengetid i Asia- Vi har ikke sett det verste i kvartalstallene, sa en Tokyo-basert til Bloomberg etter Norsk Hydros konkurrent, Alcoa, la frem skuffende tall.Alcoa var ventet, ifølge Factset, å legge frem et tap på 50 cent per aksje, men en inntjening på 4,68 milliarder dollar. Selskapet leverte et tap på 61 cent, og hadde en inntjening på 4,15 milliarder dollar.- Kvartalsrapportene vil være den virkelige testen for om dette er et bear market rally eller starten på et nytt bullmarked, sa Frederic Dickson, markedsstrateg ved Davidson Companies til Marketwatch på søndag.Acergy er det første selskapet på Oslo Børs som legger frem sine kvartalstall, den 15 april.

Nyheter
Børs