Aksjene stiger i USA

Dow Jones smeller igjen opp over 8.000 poeng etter svak start.

En nervøs trader på New York Stock Exchange - Foto: AP
Børs

Dow Jones-indeksen stiger 0,62 prosent til 8.018 45 minutter før stengetid på Oslo Børs. S&P 500 stiger 0,61 prosent, mens Nasdaq er opp 1,21 prosent.Dow Jones har vært helt nede på 7.894 poeng i dag, og er da opp godt over 100 poeng fra bunnen.Ford-aksjen stiger hele 15,18 prosent. Den en gang gigantiske bilprodusenten har nå kun en markedsverdi på 1,25 milliarder dollar. Andre bilprodusenter stiger markert. Toyota er opp 2,45 prosent, Honda stiger 1,71 prosent, Daimler er opp 4,08 prosent, mens Nissan stiger 3,91 prosent.Giganter som General Electric og Siemens legger på seg henholdsvis 4,7 prosent og 2,41 prosent.Morgan Stanley meldte onsdag at de har levert et resultat per aksje fra videreført virksomhet på -0,57 dollar i regnskapsmessig første kvartal 2009, ned fra 1,26 dollar per aksje i samme periode i fjor. Det var ventet en EPS på -0,08 dollar.- Morgan Stanley ville faktisk ha gått i pluss i kvartalet hadde det ikke vært for den dramatiske bedringen i våre kredittspreader - noe som er en viktig positiv utvikling, men som hadde en kortsiktig negativ effekt på våre inntekter, sier konsernsjef John Mack i en kommentar, ifølge TDN Finans.

Nyheter
Børs