AksjeNorge sponses av Aker

Småaksjonærenes egen vaktbikkje, Stiftelsen AksjeNorge og Aksjonær-foreningen, får penger fra Aker.

Kjell Inge Røkke - Foto: Scanpix
Børs

Aker-saken er på alles lepper. HegnarOnline har omtalt i 238 artikler de siste 30 dager og 82 den siste uken. Enhver nyhetssending har Aker og Røkke som førsteoppslag, så hvorfor hører vi ikke noe fra AksjeNorge?- I Sverige er aksjonærforeningen svært aktiv i alt som skjer av emisjoner, fusjoner, eller andre former for transaksjoner der hensynet til minoritetseiere står sentralt. I Norge har vi ikke hørt et pip fra dem om Aker, sier en meget godt informert kilde til Finansavisen.Les også: Heisann Rikke - Helsing Gad- E-post mellom Aker og Innovasjon Norge avslørtJohn Petter Tollefsen, henholdsvis daglig leder og administrerende direktør i Stiftelsen AksjeNorge og Aksjonærforeningen, forteller avisen at han har snakket med en rekke medier om Aker og Røkke, men at han ikke var "kontroversiell" nok til å få spalteplass.- Jeg har prøvd å være nøytral og sier at Aker Solutions gjør feil ved ikke å ta hele saken til generalforsamlingen. Samtidig har statens representant i Aker Holding (Berit Kjøll, red. anm.) sovet i timen, sier Tollefsen til Finansavisen.AksjeNorge har mottatt støtte fra Aker, og gitt selskapet rikelig med omtale, blant annet i Utgave nummer to i 2007 av Aksjonærforeningens blad «Aksjonæren».Les mer om saken i dagens Finansavisen

Nyheter
Næringsliv