"Alt" faller på børsen

Det meste faller på Oslo Børs tirsdag. Flere av de tunge aksjene er ned både fire og fem prosent.

Børs

Oslo Børs faller bredt tirsdag. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 1,6 prosent til 227,89. Også ellers i Europa dominerer rødfargen fullstendig. Markedene snudde ned da det kom svake britiske tall for industriproduksjonen. Børsene i Paris, Frankfurt og London faller en drøy prosent. Amerikanske futures antyder en negativ åpning der.Oljeprisen trekker seg også tilbake. Det betyr at Brent mai-olje nå gå for 51,90 fatet, ned 0,7 prosent. Børsens tyngste selskap, StatoilHydro, faller 1,2 prosent til 120,10 kroner. Lille Transeuro raser 9,5 prosent til 19 øre på Oslo Axess.Internasjonalt faller banksektoren. DnB NOR faller rundt fire prosent.Aksjer som REC, Norsk Hydro, Golden Ocean og Marine Harvest er ned fire-fem prosent.Ingen av de 15 mest omsatte papirene stiger i verdi. Fred. Olsen Energy og Frontline klatrer 1,4 og 0,2 prosent. Ingen kan gjøre noe med Petromena, som stiger 15,9 prosent til 51 øre.Det er påskestille på børsen. Så langt er det omsatt verdipapirer for 1,1 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs