Analytiker: Kjøp, kjøp, kjøp og kjøp

Analysesjef Stig Myrseth snakker om vekstmaskin og en meget attraktiv brud. Her er fire kjøpsanbefalinger.

Stig Myrseth - Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Stig Myrseth i Orion Securities benytter seg av muligheten til å kunne endre Børsspeil-porteføljen midtveis i hver 14-dagersrunde.- Som en følge av kraftig kursoppgang velger vi å sikre gevinster på henholdsvis 44 prosent og 16 prosent i Norwegian Property og BW Offshore. Disse aksjene erstattes av Simrad og Synnøve Finden, sier Stig Myrseth.- Simrad (3,50) - vekstmaskin i forsvarsindustrien. I følge våre regneark handles Simrad til en P/E på 5,5 for i år fallende til 4,5 neste år. Dette mener vi er opplagt attraktivt for et selskap med solid veksttakt, en sterk ordrebok og oppsiderisiko i estimatene, sier Myrseth.- Synnøve Finden (13,50) - en attraktiv brud. Med en P/E på 8,5 for inneværende år fallende til 6,6 neste år fremstår aksjen som en klar kjøpskandidat. Dersom ikke Oslo Børs er villig til å verdsette selskapet høyere, blir vi ikke overrasket om andre gjør det. Med sin sterke markedsposisjon og gode varemerke er Synnøve en attraktiv brud for en rekke næringsmiddelselskaper i inn- og utland, sier Myrseth.Porteføljen:• Northland Resources• Simtronics• Synnøve Finden• Simrad

Nyheter
Børs