Analytiker positiv til Norske Skog-prognose

- Det var ihvertfall positivt i forhold til mine estimater, sier analytiker i kjølvannet av resultatvarsel.

Foto: Scanpix
Børs

Analytiker Per Haagensen er ifølge Reuters godt fornøyd med Norske Skogs resultatprognose for første kvartal, til tross for at selskapet venter betydelig svekkelse av driften fra fjerde kvartal.- Det var som forventet at volumene var svakere, guidingen var også som forventet, ihvertfall at første kvartal blir betydelig svakere enn fjerde, sier Haagensen til nyhetsbyrået.- Men at det blir bedre enn første kvartal kan man ta som en positiv overraskelse, det var ihvertfall positivt i forhold til mine estimater, men jeg ser at det er store sprik i forventningene hos andre analytikere, og andre kan komme til en annen konklusjon, så jeg frykter nok at aksjen skal falle på dette, sier han.Norske Skog er ned 6,5 prosent til 14,02 kroner.

Nyheter
Børs