Analytiker: Selg og selg

Analytiker Asbjørn Taugbøl frykter kursfall og anbefaler salg av følgende aksjer.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives RCCL og DiaGenic som svake salgskandidater på middels lang sikt. På kort sikt virker det derimot som om analytikeren har vanskeligheter med å komme med en konkret anbefaling.- Royal Caribbean Cruises ligger i en fallende trend på mellomlang sikt og videre nedgang innenfor denne indikeres. På kort sikt har aksjen steget opp mot taket i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon ned. Volumbalansen er dog positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.- DiaGenic ligger i en fallende trend på mellomlang sikt og fortsatt negativ utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har støtte ved ca. 2,60 kroner og motstand ved ca. 3,30 kroner, noe som kan være fine trading-nivåer på kort sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs