Analytiker: Selg og selg

Analytiker frykter kursfall og ber investorer lempe ut følgende aksjer.

Foto: AP
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Blom som en svak salgskandidat mens Aker får en vanlig salgsanbefaling.- Blom har steget opp mot taket i en fallende trendkanal. Videre nedgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god utgangskurs. Aksjen har støtte ved ca. 10,00 kroner og et brudd på dette nivået vil være et salgssignal. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, sier analytikeren.- Aker ligger i en fallende trend på mellomlang sikt og videre nedgang innenfor denne indikeres. Aksjen har dessuten brutt støtten ved 118 kroner, og det er nå lite støtte under dagens nivå, noe som øker risikoen. Ved eventuelle reaksjoner opp, er det motstand ved 118 kroner. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs