Christen Sveaas' bitre kamp fortsetter

I dag starter rettssaken hvor Christer Sveaas er innblandet. Skulle det bli seier til investoren vil saken kunne rulle videre.

Børs

I juli 2007 inngikk Sveeas en kontrakt om å kjøpe statuen "Mademoiselle Pogany" av de to rumenske brødrene Alexandru Calin Eugeniu Botez og Alvaro Botez.De to fikk imidlertid aldri pengene fra Sveaas, mener de selv, og solgte dermed statuen til en annen kjøper. I dag er det duket for møte i rettssalen.Les også: Christen Sveaas må møte i rettenOg selv om investoren tidligere har uttalt at han egentlig har gitt opp selve statuen, og at saken kun går ut på å bevise at brødrene Botez brøt sin avtale, er ikke Sveaas nå like sikker på om saken blir endelig avgjort i retten.- Dette kan jeg rett og slett ikke kommentere, siden det ikke er mitt bord, sier Sveaas' advokat Carsten Riekeles til dn onsdag.

Nyheter
Børs