- Da er vi i et bullmarked

Her er de viktigste nivåene på børsen, mener analytiker.

Foto: iStockphoto
Børs

Senioranalytiker Eirik Larsen i DnB NOR Markets mener hovedindeksen på børsen er ute av bunnformasjonen om den går over 255 poeng. Stiger den over 270 poeng, er den i et bullmarked, skriver Finansavisen.Analytikeren har sett en rekke positive signaler i det siste. Det var positivt at børsbunnen i mars var høyere enn bunnen i november. For det andre ser Larsen det som svært positivt at børsen ved utgangen av mars var høyere enn toppen på 225 poeng fra 2000."Børsene utviklet seg klart mer positive i forrige uke, og jeg har også nå et nytt kjøpsignal på Hovedindeksen Oslo Børs (OSEBX). Potensialet estimeres i første omgang til å begrenses opp mot den viktige motstanden i 270-området", skrev Larsen i et teknisk analysenotat i begynnelsen av denne uken.- Jeg ville vært veldig aktsom dersom hovedindeksen går under 230 poeng, sier han.Torsdag endte hovedindeksen på 238 poeng.Her finner du HegnarOnlines egne tekniske analyser

Nyheter
Børs