- Det er ikke noe akutt pengebehov i Aker!

- Dette er noe alle som gidder å se på balansen vår og som gidder å sette seg inn i situasjonen vil skjønne, sier Kjell Inge Røkkes nære medarbeider

Publisert 7. april 2009 kl. 12.14
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
Foto: Finansavisen
Konserndirektør Geir Arne Drangeid i Aker at det er lite sannsynlig at avtalen med Aker Solutions blir reversert.Norske medier har i det siste antydet at Aker ASA har slitt med likviditetsproblemer, noe som skulle være bakgrunnen for salget til Aker Solutions. Dette blir avvist på det sterkeste av Drangeid:- Det er ikke noe akutt pengebehov i Aker! Dette er noe alle som gidder å se på balansen vår og som gidder å sette seg inn i situasjonen vil skjønne.- Det faktum at vi sier vi skal bruke 1 milliard kroner til å kjøpe obligasjoner i Aker Solutions er vel ikke akkurat en indikasjon på at Aker har anstrengt likviditet, slår Drangeid fast overfor Reuters.