- Det er ikke tvil om at resultatene er skuffende

Analytiker Hans-Erik Jacobsen i First Securities mener Norske Skogs guding er skuffende.

Foto: Scanpix
Børs

Norske Skog åpnet markant ned på børsen etter å publisert et resultatvarsel i forbindelse med den kvartalsmessige guidingen før resultatfremleggelsen. Nå er imidlertid aksjen bare ned 1,7 prosent til 14,74 kroner, mens dagens laveste notering var 13,87.- Resultatet selskapet guider er svakere enn det resultatestimatet vi laget etter fjerdekvartalstallene. Det er ikke tvil om at resultatene er skuffende, sier analytiker Hans-Erik Jacobsen i First Securities til TDN finans.- Gitt det kraftige fallet i avispapirforbruket er jeg ikke overrasket, men resultatguidingen er likevel svakere enn det vi hadde for bare to måneder siden, sier Jacobsen.First Securities har en holdanbefaling på Norske Skog, med kursmål 15 kroner.

Nyheter
Børs