- Det spriker veldig mye i dag

Prisene for fersk oppdrettslaks med levering i neste uke er noe ned fra prisnivået denne uken.

Børs

Ifølge to markedsaktører er prisene for fersk oppdrettslaks med levering i neste uke noe ned fra prisnivået denne uken, melder TDN Finans.For fisk på 4-5 kilo er prisene rundt 32 kroner per kilo.- Det spriker veldig mye i dag. Prisene falt en del i begynnelsen av uken, men kommer litt opp igjen nå, sier daglig leder Trond Aunet i Gaia Seafood til nyhetsbyrået.Han sier både de og kundene venter at prisene vil falle.Ifølge TDN Finans opplyser Aunet priser på 29-31,50 kroner per kg for 3-4 kg fisk, 30-32,5 kroner per kg for 4-5 kg og 31-35 kroner per kg for 5-6 kg stor fisk. Alle prisene Aunet oppgir er fob oppdretter i sør.En trader i Nord-Norge bekrefter prisbildet, og melder om følgende priser:28 kroner per kg for 2-3 kg, 30 kroner per kg for 3-4 kg, 32 kroner per kg 4-5 kg og 33 kroner per kg for 5-6 kg.Alle prisene er fob oppdretter i nord.

Nyheter
Næringsliv