Dette bør investorer få med seg i dag

Analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen ber investorer følge nøye med på viktige økonomiske nyheter som forhåpentligvis slippes senere i dag.

En trader på NYSE studerer en skjerm - Foto: AP
Børs

I dagens morgenrapport fra Nordea ber analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen investorer følge nøye med på resultatet fra stresstestene som har blitt utført i de amerikanske bankene.- Uken har vært noe vaklende og preges av resultatrapporteringen som vel kan sies å være blandet. Bankene overrasker positivt, men det kan se ut til at en stor del av overraskelsen kan forklares med de nye regnskapsreglene som gjør det relativt vanskelig å avdekke hvordan tilstanden egentlig er, sier Eek-Nielsen.- Bloomberg melder om at preliminære resultater fra stresstestene av amerikanske banker kan ventes i dag. Det har ikke lyktes undertegnede å finne tidspunkt for en slik offentliggjøring, men nyheten kan komme til å bli svært viktig for markedene, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs