- Dette børs-lokomotivet er dagens beste kjøp

Aksjene er en av de største på Oslo Børs, men har slitt den siste tiden. Analysehus mener uansett at Yara er dagens klart beste kjøp.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Analysehuset Investtech trekker fredag frem Yara som dagens kjøpskandidat.- Aksjen har en mulig hode-og-skulder-formasjon under utvikling. Etablert brudd under støtten ved 140 kroner, helst på økende volum, vil signalisere videre nedgang. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 140 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp, heter det i en fersk analyse som Stocklink refererer fra fredag.Videre heter det:- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd opp. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Yara er fredag opp 0,96 prosent til 157 kroner. Aksjen er opp over 10 prosent den siste måneden.

Nyheter
Børs