Dette demper frykten i aksjemarkedet

Analytiker Katrine Boye ser nærmere på positive signaler som demper frykten i aksjemarkedet.

Katrine G. Boye, analytiker i Nordea Markets - Foto: Nordea
Børs

I dagens morgenrapport fra Nordea kommenterer analytiker Katrine Boye gårsdagens uttalelser fra USAs finansminister Timothy Geithner.-Nye uttalelser fra USAs finansminister Geithner om at flertallet av amerikanske banker har nok kapital til å tilfredsstille krav om kapitaldekning dempet frykten i markedene, og de amerikanske børsene endte bra i pluss, sier Boye.- Man venter nå på å se resultatene fra stress-testene av de amerikanske bankene. Bankene selv skal få resultatene av testene 24. april, og da vil også informasjon om metodebruk offentliggjøres. Selve resultatene av testene vil bli offentliggjort 4. Mai, sier Boye.-Trolig vil testene understøtte Geithners uttalelser, men det store spørsmålet er om stress-testene er basert på tøffe nok scenarioer, avslutter Boye.

Nyheter
Børs