- Dette er dagens desidert beste kjøp

- Trenden er brutt - oppgang er ventet, heter det i en fersk analyse av Subsea 7-aksjen, som regnes som mandagens beste kjøp.

Børs

Oljeserviceselskapet Subsea 7 trekkes frem av analysehuset Investtech som en klar kjøpskandidat mandag.- Subsea 7 har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Ga også kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 43,40 kroner. Videre oppgang til 52,84 kroner eller mer er signalisert, heter det i en fersk analyse gjengitt av Stocklink mandag.Subsea 7 sluttet på 50,10 kroner fredag, men daler 0,80 prosent til 49,70 kroner mandag.- Etablert brudd på motstanden ved 49,40 kroner vil signalisere oppgang til 65,26 kroner eller høyere, heter det videre i analysen av aksjen.

Nyheter
Børs