Dette er Spetalens Røkke-SMS

Finanskjendisen sendte humoristisk SMS. Les den her.

Publisert 4. april 2009 kl. 07.24
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord
«Råttent gjort at Aker Solutions ikke fikk Molde fotball. Nei, den gulroten skulle Røkke ikke dele. Karen er fader meg grådig», er SMSen som Øystein Stray Spetalen skal ha til venner og investeringskolleger i går, etter alle oppslagene i forbindelse med Aker-salget, ifølge Dagens Næringsliv.Aker ASA får 1,4 milliarder kroner i en operasjon der de kvitter seg med eierandeler i selskaper med skjulte kapitalbehov. Disse er i fredagens Finansavisen anslått til minst fem milliarder kroner. Kapitalbehovet blir omtalt som en milliard-bombe.Spetalens mann, eks-analytiker fra Fearnely Fonds og nå leder for Øystein Stray Spetalens hedgefond Ferncliff Asset Managment, Kjell Erik Eilertsen, uttalte seg heftig til Dagens Næringsliv i går etter Aker-salget ble kjent:- Jeg tror ikke Dag Terje Andersen har skjønt hvilket selskap han investerte i. Enten var det dumskap, mangel på vurderingsevne, i beste fall en gedigen feilvurdering eller rett og slett korrupsjon. Regjeringen sitter passivt og ser på at Aker bruker Aker Solutions som en søppeldunk. (..) Dette er så grisete at jeg ikke har ord for det, sa han til avisen.Spetalen er forøvirg velkjent for sine SMSer.