- Dette kan ødelegge dagens børsfest

Det meste går mot en ny god dag på Wall Street. Men det finnes én ting som kan stikke kjepper i hjulene for oppgangen.

Publisert 3. april 2009 kl. 13.49
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
To tradere på New York Stock Exchange - Foto: Scanpix
Klokken 14.30 kommer det ferske tall som kan ødelegge den gode børs-stemningen i USA. Da får en nemlig ny statistikk for hvor mange arbeidsplasser som har gått tapt utenfor landbruket over dammen.Men selv om tallene skulle bli dårlige, er det ikke sikkert markedet reagerer negativt av den grunn, tror Jostein Tvedt, sjefstrateg i SEB- ADP-rapporten på onsdag var svakere enn ventet, og peker på at vi kan få en negativ overraskelse. Men mange har nok stålsatt seg før dagens tall, og markedet virker å være klare for et party, så jeg tror tallet skal være en god del verre enn ventet for at man skal se store reaksjoner i markedet, sier Jostein Tvedt, sjefstrateg i SEB til na24.