Dette kan påvirke markedet

- Skulle tallene avvike mye vil det sannsynligvis påvirke markedet, sier seniorøkonom Erik Bruce om tallene som slippes klokken 14.15.

Publisert 1. april 2009 kl. 12.05
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 15.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
I dagens morgenrapport fra Nordea ser seniorøkonom Erik Bruce nærmere på de offisielle arbeidsmarkedstallene som slippes i USA senere i dag.-I dag kan synet på fredagens non farm payrolls (amerikanske offisielle arbeidsmarkedstall) endre seg med de såkalte ADP sysselsettingstallene. ADP tallene er ventet å vise et fall på 670.000 personer, sier Bruce.-Skulle ADP-tallene avvike mye vil det sannsynligvis påvirke markedet, men husk at ADP-tallene tidvis har vært en svært dårlig indikator for non farm payrolls og at den bare viser utviklingen i den private delen av arbeidsmarkedet, avslutter Bruce.Tallene offentliggjøres klokken 14.15 norsk tid.