- Dette kom Røkke godt ut av

Kjell Inge Røkke har jussen på det tørre og framstår troverdig når han snakker om arbeidsplasser, mener eksperter.

Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen
Børs

Kjell Inge Røkke har jussen på det tørre og framstår troverdig når han snakker om arbeidsplasser, mener eksperter.- Kjell Inge Røkke sier dette handler om arbeidsplasser, og jeg tror han mener det. Han er en forretningsmann, men også opptatt av arbeidsplasser og industriutvikling, sier forsker Sverre A. Christensen ved Handelshøyskolen BI til NTB.Han mener Røkke kom godt ut av det da han tok de fem selskapene som utgjør stridens kjerne, og dem som jobber der, i forsvar. På pressekonferansen onsdag framstilte han «søppeluttalelsene» som utillatelige angrep på de ansatte, selskapene, deres kompetanse og produkter.- Det er klart at han skyver arbeidsplassene foran seg til eget forsvar, men det er ingen motsetning mellom å være knallhard kapitalist og interessert i arbeidsplasser og industriutvikling, sier Christensen.

Nyheter
Børs