Dette skjer i dag - rentedom og kvartalstall

Denne tirsdagen gir deg både rentedom og en mengde ferske, norske kvartalstall. Her er alle dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Kvartalsrapportene begynner så smått å renne inn, og i dag er det blant annet Subsea 7 og Tomra som skal legge frem ferske tall.I tillegg får vi blant annet ny rentedom fra Sverige. Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser: - Subsea 7: Resultat per 1. kvartal, kl 0900, telefonkonferanse kl 1300- Fara: Resultat per 1. kvartal, kl 08:30 Hotel Continental- Hol Sparebank: Resultat per 1. kvartal- Itera Consulting Group: Resultat per 1. kvartal, presentasjon kl 08:30 Thon Konferansesenter- Stavanger Aftenblad: Resultat per 1. kvartal- EDB Business Partner: Resultat per 1. kvartal, presentasjon kl 08:00 Vika Atrium, følg fremleggelsen LIVE her! - Tomra: Resultat per 1. kvartal, kl 17:35, presentasjon kl 17:45 Høyres Hus- American Shipping Company: Resultat per 1. kvartal, telefonkonferanse kl 14:00Få også med deg Market Watch sin eminente oversikt her!Statistikk:- Tyskland: PPI for mars, kl 08:00- UK: KPI for mars, kl 10:30- Tyskland: ZEW-undersøkelsen, april, kl 11:00- ØMU: ZEW-undersøkelsen, april, kl 11:00Utenlandske:- Merck & Co, Millicom, Schering-Plough, SKF, Terra Industries, Yahoo, Western Union, CaterpillarAnnet:- Sverige: Rentebeskjed fra Riksbanken kl 09:30- IMF: Publiserer rapport om global finansiell stabilitet

Nyheter
Børs