Dette skjer i dag - Røkke og tall

Resultatsesongen er over oss. Dessuten skal Kjell Inge Røkke lette på trykket. Her er finanskalenderen for onsdag 22. april.

Børs

Dette skjer i dag:

  • Data Respons: Resultat per første kvartal, presentasjon 08:30Data Respons: Resultat per første kvartal, presentasjon 08:30
  • Ringerikes Sparebank: ResultatfremleggelseRingerikes Sparebank: Resultatfremleggelse
  • StepStone: ResultatfremleggelseStepStone: Resultatfremleggelse
  • Høland Sparebank: ResultatfremleggelseHøland Sparebank: Resultatfremleggelse
  • Norman: ResultatfremleggelseNorman: Resultatfremleggelse
  • American Shipping Company: ResultatfremleggelseAmerican Shipping Company: Resultatfremleggelse
  • Aurskog Sparebank: ResultatfremleggelseAurskog Sparebank: Resultatfremleggelse
Dessuten legger følgende selskaper frem tall:
  • Apple, AT&T, Boeing, Ebay, Electrolux, EnCana, Freeport-McMoRan, GlaxoSmithkline, Morgan Stanley, Noble Corp, Northrop Grumman, Qualcomm, Saipem og Wells FargoApple, AT&T, Boeing, Ebay, Electrolux, EnCana, Freeport-McMoRan, GlaxoSmithkline, Morgan Stanley, Noble Corp, Northrop Grumman, Qualcomm, Saipem og Wells Fargo
Annet:
    IMF: Publiserer "World Economic Outlook"IMF: Publiserer "World Economic Outlook"SSB: Eksport av laks (uketall) 10:00SSB: Eksport av laks (uketall) 10:00SSB: Avløps- og renovasjonsvirksomhet (omsetningsstatistikk) 10:00SSB: Avløps- og renovasjonsvirksomhet (omsetningsstatistikk) 10:00SSB: Skogsveier for motorkjøretøyer 10:00SSB: Skogsveier for motorkjøretøyer 10:00SSB: Spesialisthelsetjenesten (foreløpige tall) 10:00SSB: Spesialisthelsetjenesten (foreløpige tall) 10:00Stobritannia: Referat fra det seneste rentemøtet i Bank of England 10:30Stobritannia: Referat fra det seneste rentemøtet i Bank of England 10:30Norges Bank: Offentliggjøring av auksjon statskasseveksler 12:00Norges Bank: Offentliggjøring av auksjon statskasseveksler 12:00Kjell Inge Røkke møter pressen klokken 14:00. Følg med på HegnarOnlineKjell Inge Røkke møter pressen klokken 14:00. Følg med på HegnarOnline
Kilder: TDN Finans, Finansavisen og SSBDu finner flere hendelser i HegnarOnlines Market Watch-kalender

Nyheter
Næringsliv